Laatste nieuws

Aanbiedingen

Speciale aanbiedingen en wedstrijden
In het LatinLifeStyle Emagazine besteden we aandacht aan alles Latin. We besteden aandacht aan o.a. films, cultuur, reizen, kunst, entertainment en interviews met bekende, maar ook minder bekende mensen, zolang er maar een duidelijke latin component in zit. Een heel breed scala voor de liefhebbers van latin dus.

Als jij je hebt ingeschreven op onze nieuwsbrief krijg je maximaal 1 bericht per maand, natuurlijk bij het uitkomen van de nieuwe editie van het LatinLifeStyle Emagazine, en mogelijk nog twee keer het laatste nieuw en aanbiedingen.

Het komt namelijk regelmatig voor dat er tussentijds een organisatie bij ons aanklopt met een speciale aanbieding of korting voor onze lezers en bezoekers. Als wij denken dat zo’n aanbieding/korting interessant genoeg is, geven we die graag aan je door. We verzenden echter geen mailings naar wie dat niet wil. Je moet je voor het LatinLifeStyle eMagazine dus wel even aanmelden.

Inschrijven kan via het  formulier. We gebruiken  je inschrijving alleen  zoals hierboven aangegeven. We geven geen e-mailadressen door aan derden en zoals altijd vind je onderaan elke mail een link om je uit te schrijven of je gegevens te wijzigen.