Laatste nieuws

Kopij

We vullen het magazine maandelijks met achtergrondartikelen en leuke weetjes. Daarnaast is er ook ruimte voor jullie eigen inbreng. Heb je zelf ook interessant nieuws, heb je iets leuks meegemaakt in de latin scene, wil je verslag doen van een bijzondere vakantie, heb je een lekker Caribisch recept, of heb je een ander leuk idee? Laat het ons weten!
Artikelen:
Relevante, latingerelateerde artikelen (na goedkeuring van de redactie*) plaatsen we graag. Ook andere feedback en opbouwende kritiek stellen we erg op prijs. Goed is leuk, maar het kan altijd beter. Suggesties zijn dus van harte welkom.
*De hoofdredactie bepaalt of een ingezonden artikel nieuwswaarde heeft en voor onze lezers interessant kan zijn.
Deadline
Het LatinLifeStyle Emagazine wordt maximaal 1 keer per kwartaal uitgegeven. De deadline voor inzendingen is rond de 25e van de maanden maart, juni, september en december. Het magazine wordt dan tussen de 10e en de 12e gepubliceerd.Wist je dat…
je met onze prijsvragen geregeld interessante prijzen kunt winnen? De prijswinnaars worden elk kwartaal gepubliceerd via twitter (alleen voornaam en woonplaats) en ontvangen natuurlijk rechtstreeks bericht per e-mail of telefoon. Nieuwsgierig wat er zoal te winnen valt? Hou de website en onze Facebookpagina in de gaten of volg ons op Twitter.