Laatste nieuws

Service op maat bij Danswinkel.nl, in Hilversum en online.

Danswinkel.nl begon in 2011 als online danssportwinkel en heeft daarnaast sinds een aantal jaar een fysieke winkel in Hilversum. Je vindt de Danswinkel op een steenworp afstand van station Hilversum.
Zodra je de winkel binnenloopt, voel je je als een kind in een snoepwinkel. In de ruime, lichte winkel van ruim 100m2 vind je danskleding, dansschoenen en accessoires waar elke danser blij van wordt. Of je nu kleding zoekt voor streetdance of op zoek bent naar een salsa, stijldans of tango schoen, de collectie is erg uitgebreid.

Honderden modellen
Ook als salsero of salsera ben je bij deze winkel zeker aan het juiste adres. Voor je gehele salsa outfit kun je bij Danswinkel terecht, of je nou kleding nodig hebt of schoenen. Door de hele winkel heen staan vele schoenen van diverse merken gepresenteerd. Zo zie je direct wat de verschillende mogelijkheden aan hakhoogtes, materialen en kleuren zijn. De verkoopsters nemen graag de tijd voor je om je kennis te laten maken met het assortiment. En uiteraard zijn er altijd diverse opties om te passen.
Het gehele online assortiment, dat honderden verschillende modellen telt, vind je uiteraard niet terug in de winkel. Wel vind je een selectie van de meest verkochte en populaire modellen. Wanneer je een specifiek model wilt passen, is het verstandig om van tevoren even te bellen of mailen om te kijken of het model in jouw maat op voorraad is.
Natuurlijk kun je alles wat online te vinden is ook in de winkel bestellen. Daarbij biedt Danswinkel de service dat de schoenen ook bij je thuis kunnen worden bezorgd. Makkelijker kan bijna niet.

Wie de schoen past…
Elke schoen voorziet in een andere behoefte, waardoor een sneaker voor salsa aan andere eisen voldoet dan bijvoorbeeld een streetdance sneaker. Ook kan een half maatje kleiner of groter veel verschil uitmaken. Uiteindelijk is het altijd zoeken naar de perfecte match tussen danser en schoen.
Omdat dansschoenen het gereedschap van de danser zijn, is het belangrijk dat een schoen goed en fijn aansluit. De dames en heer die bij Danswinkel werken kijken dan ook graag met je mee bij het passen en geven advies vanuit hun ervaring als danser. Afhankelijk van waar je naar op zoek bent, kunnen zij een merk of model aanraden.

Bezoek Danswinkel
Danswinkel is online 24/7 geopend op www.danswinkel.nl. De winkel in Hilversum is van dinsdag t/m zaterdag geopend van 10:30 u tot 17:00 u. Op de donderdagavond is er koopavond tot 21:00.