Laatste nieuws

Stay Cool & dance Salsa met Cool Towels

charida 2tmb

Het LatinLifeStyle eMagazine vraagt onderneemster Charida Oumghar (30 jaar) hoe ze met dit product is begonnen:
‘Toen ik voor het eerst over CoolTowels hoorde van een kennis was ik verkocht. Na de verkoop van mijn uitjesbureau Funny Events wilde ik graag een internationale weg inslaan. En dat wilde ik doen vanuit Ibiza.
Ik was al 5 jaar bezig om het eiland te ontdekken, een geschikte woning te zoeken en Spaans te leren. CoolTowels is een innovatief product. Het heeft een coole branding en natuurlijk een internationale potentie; het paste precies in het plaatje.
Maar een nieuwe branche, de opening van een kantoor in Nederland, het uitrollen van zaak op Ibiza, een relatie én verhuizen naar het eiland; dat bleek teveel om in één keer te realiseren.
Ik moest het stap voor stap aanpakken en zelf sterk genoeg zijn om het te kunnen laten groeien en bloeien. Maar hard werken loont en ik ben nu sterker dan ooit te voren.
Om alles te bekostigen, werk ik als freelance actrice, presentatrice, stadsgids en coach. Ik speel typetjes, bijvoorbeeld Maxima, vertel de mooiste en leukste verhalen over de Jordaan, de wallen en de Zaanse Schans en host quizzen als Hou van Holland, Ranking The Stars en de Popquiz.
Je ziet mij ook dagelijks op TV in reclames van A-merken, want ik word ook veel geboekt voor commercials, bedrijfsvideo’s en commerciële fotografie. Heerlijk vind ik het; en zeker leuk te combineren met het opbouwen van de distributie van de CoolTowels. Want ik geloof dat dit product een must-have is en een grote toekomst tegemoet gaat.
Als je eenmaal zo’n wet, fresh, cotton towel over je verhitte huid hebt laten strijken, wil je er altijd een bij je hebben. Na seks, bij het sporten, bij een saunabezoek of op het strand, of wanneer de opvliegers je naar het hoofd stijgen… Maar ook tijdens jouw ultieme Salsa workout. Want CoolTowels hebben een ideaal formaat om tijdens een dansavond, workshop of les lekker te kunnen blijven dansen zonder oververhit te raken of teveel te transpireren, want dat is niet zo COOL.’
CoolTowels zijn genomineerd als meest innovatieve promotie- en reclameproduct bij de Europese Promotional Gift Award 2015.
In maart 2015 horen we of wij het winnende product hebben; maar de bekendheid die de deelname alleen al met zich meebrengt, is natuurlijk een must om de verkoop in Europa op gang te brengen.

Hoe werkt het?
Je moet de CoolTowel eigenlijk eerst zelf proberen en ervaren hoe verfrissend ze zijn. Hoe ze je leven echt een stukje prettiger maken, al lijkt het in eerste instantie een luxe product.
Ben je ziek, heb je veel last van opvliegers, sport je, ga je graag naar de sauna, reis je veel of dans je Salsa? CoolTowels verfrissen je verhitte huid. Deze vochtige handdoekjes (100% katoen) zijn nat verpakt en hoeven niet koel bewaard te worden. Wanneer de handdoek in aanraking komt met zuurstof doet de magische formule haar werk. De verfrissing die de handdoek de huid geeft, is meer dan koel. De openstaande poriën die zorgen voor zweten en een rode huid worden gesloten en het lichaam krijgt een signaal dat het moet afkoelen. Je hartslag daalt en je herstelt sneller. Je huid blijft heerlijk koel aanvoelen. Je blijft dus lekker fris en fruitig!
Na ongeveer 4 uur droogt de handdoek langzaam op. Je kan de CoolTowel dan nog wel 10x hergebruiken door hem nat te maken met water. De formule werkt zolang je de handdoek niet in de was machine gooit of met zeep uitspoelt. CoolTowels kun je in de EHBO-koffer stoppen, in je erotische lade, sporttas, bij je reisspullen en in je strand-/badtas. Vanaf 2015 zul je de CoolTowels ook steeds vaker tegenkomen in de medische wereld en de cosmetica-industrie. Daarnaast zullen ze verkrijgbaar zijn bij sportevenementen, op scholen, beachclubs, festivals en bij de drogist.

Dus ben jij er klaar voor om jezelf te verwennen?
Be Cool, Stay Cool
Refresh yourself in a Cool way!