Laatste nieuws

Welkom bij LatinLifeStyle eMagazine!

Elk kwartaal brengen we je wat jou interesseert in de Latin Lifestyle; de mensen, de smaken, de kleuren, de emoties. Vlucht elke 3 maanden even weg uit Nederland en geniet van de warmte van het Latin leven.
En… net als het Latin eMagazine is het abonnement gratis!

Het is al weer 5 jaar geleden dat het Latin eMagazine voor het eerst online gepubliceerd werd.
De redactie wist dat er veel vraag was naar alles Latin, maar besloot voor het eMagazine het zwaartepunt te leggen op Latin cultuur; muziek, uitgaan, voorstellingen, events en interviews.
Het maandelijks verschijnende eMagazine maakte een onstuimige groei door, zowel in omvang (meestal meer dan 100 pagina’s) als in lezers (ruim 30.000 per maand).
En toch bleef het knagen…. er is nog zoveel meer te vertellen op Latin gebied!
Mode, beauty, boeken, films, human interest, het komt slechts mondjesmaat aan bod in het Latin eMagazine. Maar het Latin eMagazine moet natuurlijk wel leesbaar blijven, en dat betekent keuzes maken.
En zo’n keuze is nu gemaakt. In plaats van al die andere interessante onderwerpen slechts sporadisch toe te laten in het Latin eMagazine heeft de redactie ingezien dat het tijd is…
Tijd voor een zusje! Het LatinLifeStyle eMagazine.

De kersverse, enthousiaste redactie staat te trappelen om voor jullie te schrijven, en we hebben dit 1e nummer met veel plezier voor jullie gevuld.
We wensen jullie veel genoegen met lezen, en zijn benieuwd naar jullie reacties!